Arbeidsmarktcampagne ‘Jouw plek bij Amerpoort’ van start

21 juni 2022

Amerpoort start vandaag, op 21 juni, de wervingscampagne Jouw plek bij Amerpoort! In deze campagne vertellen medewerkers Sanne, Nicole, Ada, Ruby, Mieke en Tosca over hún plek bij Amerpoort. Samen met cliënten laten ze zien waar het om draait in hun werk: een warm welkom, ontdekken, teamwork en leren & ontwikkelen. Deze verhalen staan centraal in vier persoonlijke video’s op www.werkenbijamerpoort.nl.

Jouw plek bij Amerpoort

De vier thema’s ‘warm welkom – ontdekken – teamwork – leren &ontwikkelen’ benoemen (nieuwe) collega’s als belangrijke elementen die ze herkennen in wat Amerpoort hen biedt. In de campagne verwoorden we dat als volgt: “Als professional bij Amerpoort ben je er voor cliënten. Voor Jip, die je met een dikke knuffel begroet. Voor Michiel, die vandaag wat extra aandacht nodig heeft. En voor al die anderen. Amerpoort is er voor jou. Wij ondersteunen je en geven je de ruimte. Zodat jij kunt ontdekken welke doelgroep en locatie bij jou passen. Zodat je kunt leren, ontwikkelen en doorgroeien. En je nieuwe collega’s? Die staan al klaar om je met open armen te ontvangen.”

Laagdrempelig solliciteren

Onze campagne uitingen zijn te vinden op onze vernieuwde site werkenbijamerpoort.nl en onze socials facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Reageren kan heel laagdrempelig, via een terugbelverzoek of een appje naar onze recruiters. Je krijgt vervolgens de ruimte om je te oriënteren op een baan en doelgroep die bij je past. Coördinerend begeleider Sanne Sijbesma: “Ik raad je aan om eerst eens gezellig bij ons op de koffie te komen en voor jezelf te kijken of de match er is.”

Creatieve samenwerking

De teams van recruitment en communicatie van Amerpoort vormden gezamenlijk het campagneteam en werkten aan het creatief concept en de uitvoering. Met de onmisbare bijdragen van onze grafisch vormgever Mark van Herpen, Wonderland Film, fotograaf Ineke Oostveen, tekstschrijver Annemiek During en online marketing bureau Hayona gaan we nu van start met de campagne en breiden we die de komende tijd uit met meer verhalen en meer activiteiten online en offline.

Campagnebeeld Tosca en Sebastiaan RGB 1.jpg

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau