Rotary Sport- en speldag voor kinderen met een beperking

15e Sport- en speldag Rotaryclub Nieuwegein
voor kinderen/jongeren met een (verstandelijke) beperking
Zaterdag 17 juni 2023, 13.00 – 17.00 uur, Fort Vreeswijk.

Zaterdag 17 juni organiseert de Rotaryclub Nieuwegein voor de 15e keer een gezellige sport- en speldag voor kinderen/ jongeren met een (verstandelijke) beperking. Dit jaar zijn we wederom te gast op het prachtige Fort Vreeswijk.

Veel kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking zitten buiten Nieuwegein op school. Zij hebben hierdoor minder contact met andere kinderen in hun woonomgeving. De Sport- en speldag is dé gelegenheid andere kinderen en hun familie te ontmoeten. De Sport- en speldag is een dag voor het hele gezin; broertjes en zusjes mogen dus ook mee. Een dag om te genieten én vrienden te maken. Een dag voor ontmoeting.

In een gezellige sfeer kan op 17 juni a.s. weer worden deelgenomen aan diverse sport- en spelactiviteiten. Lekker samen spelen en bewegen! Ieder op zijn eigen manier. Plezier staat voorop. Kinderen die niet aan de sportieve uitdagingen willen of kunnen deelnemen, kunnen zich uitleven door te schilderen, te tekenen en te knutselen. Uiteindelijk wordt iedereen kampioen en wordt de dag afgesloten met een heerlijke barbecue voor de kinderen en hun familie.

De Rotaryleden verzorgen deze dag al vele jaren met veel succes. Er zijn voor deelnemers en hun familie geen kosten verbonden aan deze dag. De dag wordt mogelijk gemaakt met hulp van sponsoren.

Aanmelding per e-mail: sportenspeldagrotarynieuwegein@gmail.com.

Er is plaats voor ongeveer 70 kinderen, dus meld je snel aan: vol is vol. Misschien ken je nog wel andere kinderen die zo’n dag leuk vinden? Geef deze uitnodiging dan gerust door. Alvast hartelijk dank en tot zaterdag 17 juni a.s. 13.00 uur op Fort Vreeswijk!

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau