Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties nemen we ouders van kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking tijdelijk de zorg uit handen.

Er een paar dagen tussenuit, een nieuwe omgeving en vriendschappen sluiten met anderen. Kinderen met een verstandelijke beperking kunnen er enorm van genieten. Maar door de speciale verzorging en begeleiding die zij nodig hebben, is écht op vakantie gaan niet altijd mogelijk.

Amerpoort biedt daarom verschillende mogelijkheden voor opvang in de vakantie: logeerhuizen, logeerplekken in woonhuizen, logeergezinnen of bij een BSO. Voor ieder kind de juiste logeerplek; ook in de vakantie. Tijdens de schoolvakanties nemen we ouders op die manier tijdelijk de zorg uit handen in een omgeving waar sfeer, veiligheid en plezier voorop staan. Zodat zij zelf even op adem kunnen komen, of er even tussenuit kunnen met de andere kinderen uit het gezin.

De logeerhuizen van Amerpoort hebben door het verschil in ligging en inrichting elk hun eigen sfeer. Het ene huis heeft meer mogelijkheden voor de opvang van kinderen met een meervoudig complexe beperking dan het andere. Maar alle huizen bieden volop activiteiten en bewegingsmogelijkheden. En: warmte en gezelligheid.