Reacties van bezoekers

Bloemlezing van reacties van bezoekers van 2010 tot heden.

Veel bezoekers van Namen Noemen hebben de organisatoren laten weten hoe zij de avond hebben ervaren. Hieronder ziet u een aantal reacties die wij hebben ontvangen. Wilt u ons laten weten wat u van Namen Noemen vond? Dat kan hier.

Het was geweldig!!! Jammer, dat het weer zo slecht was. Ook al waren we doorweekt, we hadden het voor geen goud willen missen. Een enorme pluim voor alle medewerkers. We kijken uit naar volgend jaar!

I. Schothorst

--

Wij hebben een hele mooie avond gehad. Wisten niet zo goed wat te verwachten en hebben ons laten verrassen. Dat is gelukt. Een fijne sfeer, verrassend wat jullie neergezet hebben. Het vuur is altijd mooi, maar wat je ook kunt doen met een ganzenbordspel, zand, een pop, een vijver enz. Met kinderen die iemand verliezen is het nog wel eens zoeken naar hoe je hiermee om gaat. Namen noemen is hier heel waardevol in! Ik heb al veel enthousiaste reacties op het gedichtenboek gekregen. 

Groeten Ilse en Monique

--

Ik heb samen met mijn dochter en 2 cliënten van mijn groep de tocht gelopen, en ondanks het slechte weer hebben wij genoten! Wat een werk hebben jullie ervan gemaakt! Het was schitterend, elke activiteit was weer een verrassing. Echt jammer voor jullie dat de regen maar niet ophield, maar ook wij lieten ons er niet door tegenhouden, en daar waren wij erg blij om! Volgend jaar weer?

P. Overhage

--

Wij van Puur Smaeck vonden het fantastisch om hieraan mee te mogen werk. Ondanks de enorme regenbuien was de sfeer erg gezellig. Reden genoeg om er een vervolg aan te geven. Veel respect voor de mensen die niet zoals wij redelijk warm onder een tent stonden. Bij zo'n goede organisatie en opkomst kan het de volgende keer niet meer stuk.

Jannemieke Verhoeff

--

Hallo Graag wil ik het boekje Zielsveel gedichten ontvangen. Heb helaas niet mee kunnen doen i.v.m. werk. Ik kan alleen op zielsveel gedichten het bestelformulier niet vinden. Vast bedankt en groetjes

Marjanna Veldhuizen

--

Het was indrukwekkend en ontroerend. Bij het tijdkantoor wat 'tijd om te beleven' gehaald voor mijn vriendin, die ook deze avond te weinig tijd had om alles te kunnen doen wat ze graag wilde. Met de 'engel' op de arm van een mevrouw herinneringen opgehaald aan de appeltaart van mijn oma en de sokken die ze voor al haar kleinkinderen breide. De stromende regen was op een of andere manier passend (het leken lijntjes van boven naar beneden in het licht op het weiland naast de dame met de lijntjes naar boven). Ik wens de kunstenaars voor de volgende keer graag droog weer toe. Voor hen was het niet eenvoudig om hun bijdrage tot recht te laten komen. Het is wat mij betreft wél gelukt!

Anke

--

Erg bijzonder om hierbij aanwezig te zijn geweest. Ik was met een collega en twee bewoners van Amerpoort daar. Voor iedereen was er iets waar hij of zij een goed gevoel van kon krijgen en-/of ontroerd door kon raken. De hele sfeer ademde warmte en verbondenheid uit. Hopenlijk organiseren jullie dit volgend jaar weer.

Tamara Goedhart

--

Ik vond het heel speciaal en met ontzettend veel zorg georganiseerd. Een fantastisch initiatief!

Bea Kuijs

--

Samen met een vriendin van mij zijn we wezen kijken wat deze avond ons zou geven. De vriendin van mijn neef heeft hierover met veel enthousiasme zitten vertellen. Ook zij heeft hieraan meegewerkt. Wij wilde weleens zien wat dat nu precies inhield en hoe het zou zijn om dit echt mee te maken. Ondanks de regen hebben we ons lopen verbazen over wat we allemaal tegen kwamen op ons verlichte pad en wat je met herinneringen en namen noemen kunt doen. Bedankt hiervoor. Ik zal dit zeker doorgeven aan onze parochie. Misschien kunnen we er wat mee.

Joke Willemsen.

--

L.S., Wat een fantastische gedichtenbundel! Eigentijds, gevoelig en nèt even anders dan anders. Dank. Met vriendelijke groet,

Anita Levolger Gooische Uitvaartverzorging

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route