Namen Noemen indrukwekkend

Vrijdagavond 3 november 2017 organiseerde Amerpoort voor de 8e keer Namen Noemen.

Namen Noemen biedt een plek om herinneringen aan geliefde overledenen op te halen en hun naam nog een keer extra te laten horen of zien. Op deze mooie avond trokken vele bezoekers langs de bijzondere kunstvormen. Sommige bezoekers kwamen voor de eerste keer, andere bezoekers waren al meerdere jaren geweest. 

Een van deze trouwe bezoekers zei: "Iedere keer ben ik weer onder de indruk. Er is zoveel te zien op het terrein. Je valt van de ene verbazing in de andere." Bij Namen Noemen ligt de focus op het 'geleefde leven' en niet op verlies en rouw.  Meer dan 100 vrijwilligers en 17 kunstvormen zijn op de avond aanwezig om deze indrukwekkende tocht mogelijk te maken. Van lichtshows, naar troostliederen, van namen geschreven in de lucht, naar namen met een lichtje drijvend op de vijver, tot danseressen die een naam dansen. 

Alle bezoekers konden ook een lichtje meenemen naar huis in een prachtig beschilderd potje van het Jans Pakhuys. 

 

Waardering

Organisator Annemieke Kappert is alle vrijwilligers erg dankbaar. “Door de 120 vrijwilligers is enorm veel werk verzet. Zonder hun inzet was Namen Noemen nooit zo’n succes geworden. Ik heb bijzonder veel waardering en respect voor iedereen, binnen en buiten Amerpoort, die heeft meegewerkt aan Namen Noemen.” En Namen Noemen kan alleen mogelijk worden gemaakt door fondsen en giften van onder meer het Nieuwenoord/Fonds, het Van den Muijsenbergh-fonds en Geloofsgemeenschap De Open Poort.

Twitter

Voor, tijdens en na Namen Noemen  werd er op Twitter flink getweet over het jaarlijks evenement van Amerpoort. Teruglezen en mooie foto’s van bezoekers bekijken? Ga dan naar Namen Noemen op Twitter: @namennoemen

Namen Noemen wordt volledig mogelijk gemaakt door giften en sponsoring. 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route