Pers

Bent u journalist en heeft u een vraag? Of wilt u een interview afnemen? Neem contact met ons op.

Amerpoort heeft een transparant en pro-actief beleid als het om externe communicatie gaat. Daarom verspreiden we onder andere persberichten en geven we interviews. Hier vindt u informatie die u als redactie of journalist kunt gebruiken, van foto- en ander informatiemateriaal tot onze werkwijze bij interviews en filmopnames. Vanwege de privacy van onze cliënten en bezoekers zijn hieraan wel voorwaarden verbonden.

Contact

Wilt u als redactie of journalist meer weten over het Amerpoort, wilt u een interview afnemen, meekijken en beeld- of geluidsopnames maken bij één van onze locaties? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur via telefoon 035 - 647 5214 en vraag naar de dienstdoende communicatieadviseur.

Perslijst

Persberichten die naar de media worden verzonden, plaatsen wij gelijktijdig op deze website in de rubriek Amerpoort Actueel. Ontvangt u de persberichten van Amerpoort nog niet via de mail, maar wilt u deze wel ontvangen? Mail uw naam, naam medium en e-mailadres naar communicatie@amerpoort.nl.