Jubileummagazine

In 2015 vierde Amerpoort haar zestigjarig bestaan – het kan weinigen ontgaan zijn. Ter afsluiting van het jaar en de vele festiviteiten willen we met dit speciale magazine iets tastbaars achterlaten.

In het jubileummagazine komen cliënten aan het woord en mensen die met hen optrekken, van vrijwilliger en muziektherapeut tot zwemleraar en huidbedkoetsier. We laten in woord en beeld zien waar Amerpoort goed in was en is.

Rode draad in het tijdschrift vormen de zes decennia die Amerpoort inmiddels achter zich heeft. Per decennium komt een cliënt aan het woord, die in die tijd bij Amerpoort kwam. Daarnaast beschrijven we in vogelvlucht enkele belangrijke ontwikkelingen die zich in die jaren bij Amerpoort voltrokken, en vervolgens elders in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. We beginnen in onze tijd, de jaren tien, en bladeren zo verder terug de geschiedenis in, naar de tijd van de nonnen.

Nieuwsgierig? De digitale versie van het jubleummagazine downloadt u hier (PDF)

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route