Goed bericht uit de wereld van Puck

08 juni 2020

“Lieve mensen, deze keer een goed bericht uit de wereld van Puck."

“Want na ruim twee maanden hebben we Puck weer in onze armen kunnen sluiten”, vertelt Gert-Jan de Vries in zijn nieuwste update van De wereld van Puck. 

Documentaire

Puck heeft een ernstige meervoudige beperking en woont daarom bij Amerpoort. In de beroemde televisiedocumentaire De wereld van Puck laat regisseur en vader Gert-Jan de Vries zien wat de komst van Puck betekent voor het gezin.

Wennen

“Puck was in eerste instantie verbaasd toen ze ons weer zag. Maar na even wennen, pakte ze gewoon de draad weer op. We kunnen haar nu een uurtje per week bezoeken. Dat haalt de onzekerheid bij ons weg en geeft enigszins rust. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat deze stijgende lijn blijft. En ons goed realiseren hoe afhankelijk en kwetsbaar deze kinderen zijn.”

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route