Expositie Roel Heijmans bij Special Arts

24 januari 2020

De expositie ‘Love me tender’ van jubilerend kunstenaar Roel Heijmans is tot 2 februari te bekijken bij Special Arts.

Dit jaar viert Roel Heijmans zijn 40 jarig kunstenaarsjubileum, een mooie reden voor een expositie. Roel kreeg tijdens zijn geboorte een hersenbloeding, hierdoor is hij spastisch en maakt hij veel ongecontroleerde bewegingen. Erg lastig als kunstenaar zijnde hoor ik je denken, maar dit houdt Roel niet tegen. Hij heeft schilderijen over de hele wereld hangen, van Amerika tot Turkije en wat dichter bij huis in België. Maar Roel wil meer, hij droomt van een expositie in het Vaticaan én Israël. Roel zijn grootste inspiratiebronnen zijn de Bijbel en de kerk. 

Elvis

Roel is een groot fan van Elvis. Hij heeft zelfs de naam van de expositie vernoemd naar zijn lievelingsnummer van The King of Rock 'n' Roll namelijk ‘Love Me Tender’. In de expositie zijn ook schilderijen met Elvis erop te bewonderen. 

Special Arts

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gratis langs bij Special Arts in Amersfoort om deze kleurrijke schilderijen te bewonderen. Voor de openingstijden en adresgegevens kan je terecht op www.specialarts.nl 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route