Winternummer AmerZine: nieuw project en nieuwe start

18 december 2019

Digitaal magazine met achtergronden en actualiteiten van Amerpoort, voor verwanten, medewerkers, vrijwilligers en belangstellenden.

In het winternummer van AmerZine lees je het verhaal van Paul Bombeeck. Hij maakte dit jaar een nieuwe start. Sinds juli woont hij bij Amerpoort. Hij wil nu de antidepressiva afbouwen. Lees zijn verhaal op pagina 7.

Ook leest u meer over het project ‘inwerken boven bezetting’. Nieuwe medewerkers krijgen hierbij een uitgebreide inwerkperiode in een stabiel team. Zo worden ze klaargestoomd voor een team dat extra versterking kan gebruiken. Toekomstig begeleider Pauline Visser vertelt erover in AmerZine.

Verder stelt de nieuwe cliëntcoach Jetske Drijver zich voor. Ze vindt de komst van de nieuwe Wet Medezeggenschap Cliënten Zorg een mooi moment om bij Amerpoort te starten.

In Voor Elkaar vertelt Lisette Coenraets over haar gezinscoach. Sinds dit jaar is gezincoaching een erkende interventie.

En Sabine van dagbesteding De Elleboog zet de antieke kopjes van Vermeer In de Etalage.

Dit en nog veel meer leest u in de nieuwe editie van AmerZine. Veel leesplezier!

 

Lees en bekijk de nieuwste editie van AmerZine...

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route