Alle spullen van Amerpoort die je kan lenen op één plek: www.deuitwissel.nl

05 november 2019

De Uitwissel is de website van Amerpoort waar je gratis spullen kan lenen voor je werk en je cliënten.

Vanuit GOUD en Innovatie lanceren we een website die beheerd wordt door dagbesteding De Wissel. Op www.deuitwissel.nl kunnen medewerkers, cliënten en familie zien welke spullen van Amerpoort je kan uitproberen. Denk aan innovatieve producten zoals de belevenistafel maar ook simpele spullen zoals buitenspelletjes. 

Hoe werkt het? 

Je kan op de website kijken of er iets leuks tussen zit en de spullen dan meteen reserveren op de online agenda. Reserveren betekent dat het voor je wordt bewaard. Dagbesteding De Uitwissel komt de spullen dan langsbrengen, of doet het op de post met een retoursticker erbij. Kijk voor meer informatie in de folder van De Uitwissel​.

Wat is er te leen?

We starten met het uitlenen van de spullen van GOUD, maar we willen dat de Uitwissel dé plek binnen Amerpoort wordt waar je van alles kan lenen. Van Rouwkubus tot puzzel. Laat ons weten wat we voor je kunnen uitlenen, of vraag naar de mogelijkheden: deuitwissel@amerpoort.nl

De link naar de leenwebshop staat ook als snelkoppeling op Liquit en Mijn Amerpoort. Het adres is: www.deuitwissel.nl

Veel leenplezier! 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route