Herfstnummer AmerZine: tijd en aandacht voor mensen

08 oktober 2019

Digitaal magazine met achtergronden en actualiteiten van Amerpoort, voor verwanten, medewerkers, vrijwilligers en belangstellenden.

Thuis Ondersteunende Zorg (TOZ) bestaat dit najaar 25 jaar. Wat houdt TOZ precies in? Begeleider José komt al negen jaar bij Charlotte en haar familie over de vloer. “Je groeit mee met een gezin.”

Vrijwilliger Marjan en haar hulphond Umi komen elke twee weken op dinsdag bij dagbesteding De Foortse Brug. “Als je zelf gehandicapt raakt, dan wordt je heel opstandig vanwege alle dingen die niet meer kunnen. De cliënten hebben die opstandigheid niet. Dat is wat ik van hen leer: het is zoals het is. En zo is het.”

Gewoonlijk leest u in AmerZine de rubriek Van Top tot Teen, over een medewerker in het werk en daarbuiten. Deze keer een 4 x 40 special, met vier medewerkers die vorige maand samen vieren dat ze 40 jaar bij Amerpoort werken. En ze vinden het nog altijd leuk, vertellen ze in een geschreven interview én een podcast.

Dit en nog veel meer leest u in de nieuwe editie van AmerZine. Veel leesplezier!

Lees en bekijk de nieuwste editie van AmerZine...

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route