"Sherpa en Amerpoort groeien én moderniseren huisvesting in Baarn"

31 oktober 2019

Nieuwenoord en Eemeroord aan de Zandheuvelweg.

"De zorgorganisaties Amerpoort en Sherpa in Baarn steken het komende decennium miljoenen in modernisering en vergroting van hun huisvesting op de terreinen Nieuwenoord en Eemeroord aan de Zandheuvelweg. Ondanks de uitbreiding van de bebouwing met 20 procent blijft het groen behouden. Beide instellingen kampen met personeelstekort.

Sherpa wil het aantal bewoners op Eemeroord vergroten van 300 naar 400 en een deel van het hoofdkantoor van Hilversum naar Baarn verplaatsen. Nieuwenoord blijft vooralsnog op 400 bewoners en wil net als Sherpa vernieuwingen doorvoeren.

Sherpa bebouwt zo’n 6900 vierkante meter aan vloeroppervlak, Nieuwenoord bijna 6800. Bij de gemeente Baarn is om een bestemmingsplanwijziging gevraagd om dat mogelijk te maken. De politiek bespreekt dat vanaf 13 november."

Lees meer in het AD...

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route