Bij wie kunnen Jazzlynn en haar broertje in het weekend logeren?

22 oktober 2019

Annemieke is een alleenstaande moeder van drie kinderen. Voor haar twee jongste kinderen Jazzlynn en Jenaro zoekt ze een gastgezin in Amersfoort voor in het weekend. Wie heeft er in zijn of haar gezin ruimte voor haar twee lieve kanjers? 

Samen genieten
Het liefst wil Annemieke dat ze samen in een gezin kunnen logeren. Als dat niet kan, gunt ze hen ook een plekje apart van elkaar bij lieve mensen. Annemieke hoopt dat er mensen zijn die haar kunnen helpen en samen met haar kunnen genieten van haar leuke kinderen. Je stemt met elkaar af hoe vaak Jazzlynn en Jenaro komen logeren.

Jazzlynn
Jazzlynn is een vrolijk meisje van 3 jaar. Ze houdt van tekenen, knutselen en buiten spelen. Ze heeft een verstandelijke beperking en gaat drie dagen per week naar een peuterdagcentrum. Ze kan niet tegen veel prikkels tegelijk. Jazzlynn heeft een motorische beperking dat maakt dat zij snel valt. Aan nieuwe situaties moet ze altijd even wennen. 

Jenaro
Haar broertje Jenaro is een vrolijk ventje van 2 jaar. Hij is ondernemend en durft veel; zoals in het water spelen en in de speeltuin overal op klimmen. Hij vindt het leuk om met auto's te spelen, met lego te bouwen en houdt ervan om naar buiten te gaan. De hamster die thuis in zijn kooi staat, vindt ie erg interessant.​

Iets voor jou?
Kan jij en/ of jouw gezin een gastgezin zijn voor Jazzlynn en haar broertje Jenaro? En wil je meer weten? Neem dan contact op met Caroline Verbokkem via secretariaatgezinsondersteuning: secretariaatgezinsondersteuning@amerpoort.nl​

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau