Pardoes bezoekt De Blauwe Vogel

19 september 2019

Donderdag 29 augustus was een magische dag op Kinderdagcentrum De Blauwe Vogel. Elke zomervakantie is er op De Blauwe Vogel een zomerthema. Dit jaar was dat het thema Efteling. Het pand was versierd, een aantal attracties was nagebouwd en er stond Efteling muziek aan. Om het thema goed af te sluiten kwam op 29 augustus Pardoes op bezoek! Ja echt waar, de échte Pardoes uit de Efteling. Dit werd allemaal geregeld door Villa Pardoes. Er kwamen drie vrijwilligers de hele dag naar Soest. 

Ieder kind kreeg uitgebreide persoonlijke aandacht van Pardoes. Een handje, boks, high five, dansjes of zelfs een knuffel. Het was aandacht op maat, precies wat bij iedereen aansloot. Ieder kind heeft altijd zijn of haar eigen geluiden bij zich, maar voor het eerst op De Blauwe Vogel waren alle kinderen stil. Iedereen zal vol bewondering te kijken. Een écht kippenvel-moment voor alle begeleiders. 

Na de magische ontmoeting met Pardoes werden er bij alle kinderen ook nog glittertattoos gezet door de vrijwilligers. Daarna kreeg iedereen nog een mooie Efteling knuffel als aandenken voor thuis.

Het was een fantastisch magische dag! Dit was allemaal mogelijk dankzij de vrijwilligers van Villa Pardoes.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route