Nieuwenoord Nieuwsbrief opnieuw uitgebracht

12 september 2019

Sinds deze week is de Nieuwenoord Nieuwsbrief terug van weggeweest!

Tot 2016 ontving familie van bewoners, medewerkers en relaties van Nieuwenoord drie keer per jaar de Nieuwenoord Nieuwsbrief. Eerst per post en later per e-mail. Daarna werd het een tijdje stil. Familieleden gaven aan toch graag weer een nieuwsbrief te willen ontvangen. Sinds deze week is de nieuwsbrief terug van weggeweest! We gaan u weer informeren over onderwerpen die u belangrijk vindt of waarover u graag meer wilt weten. 

Een voorbeeld

We sturen de nieuwsbrief naar iedereen die op de verzendlijst stond met duidelijk vermeld waar iemand zich kan afmelden. En alle familieleden ontvangen de komende week de Nieuwenoord Nieuwsbrief weer één keer per post. Dit is een kopie van de digitale nieuwsbrief die nu op onze website staat bij www.amerpoort.nl/nieuwsbrieven.  

Aanmelden

Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld u dan aan voor de verzendlijst via  www.amerpoort.nl/nieuwsbrieven. U krijgt dan eerst een e-mail om de aanmelding te bevestigen. Bevestig de aanmelding en u krijgt de nieuwsbrief voortaan drie keer per jaar weer in je mailbox. Veel leesplezier!

 

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route