De Margrietjes bij U in de Wijk

11 september 2019

Afgelopen zomer was U in de Wijk op bezoek bij het mediateam van de Margrietstraat in Utrecht.

De cliënten van het mediateam hebben een Up traject gevolgd. Het Up mediateam project is ontwikkeld en uitgevoerd door Stichting Mira Media. In het Up traject maken cliënten wekelijks media over zichzelf, de woonlocatie en de buurt. Media als instrument voor ontmoeting, gesprek, uitwisseling met de buurt en de cliënten onderling, maar ook de mogelijkheid voor cliënten om mediawijzer te worden en digitaal vaardiger. 

Het CIS, Consultatieteam Cliënt, Internet en Sociale media, ondersteunt Amerpoort bij de opgave onze cliënten op een leuke manier toegang tot internet en sociale media te geven. Mediawijs en digitaal vaardig te zijn. Daar past dit project heel mooi bij. Het CIS is daarom heel blij dat de mediacoaches van Mira Media deze trajecten met cliënten doorlopen en draagt zorg voor het verduurzamen van deze trajecten en mediateams binnen de organisatie.

Naast de Margrietstraat heeft ook de locatie Royaards van den Hamkade een Up traject gevolgd. Binnenkort starten ze ook op de Costa Ricadreef. Hieronder de link naar Tumblr pagina van de Melkhuisjes (Royaards van den Hamkade) en de Facebookpagina van de Margrietjes!

https://melkhuisje.tumblr.com 
https://www.facebook.com/mediateamdemargrietjes/

Wil je meer weten over de Up trajecten mail dan naar CIS@amerpoort.nl

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route