Vrijwilligers gezocht voor Namen Noemen

08 augustus 2019

Al voor de 10e keer op rij organiseren we op Amerpoort, locatie Nieuwenoord Namen Noemen. Namen Noemen biedt een plek om herinneringen aan geliefde overledenen op te halen en hun naam nog een keer extra te laten horen of zien. Langs de route staan allerlei kunstvormen, die de bezoekers uitnodigen hun herinneringen te delen. Namen Noemen houden wij dit jaar op vrijdag 8 november.

Doe je mee?
Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen. Wij hebben inmiddels een vaste club vrijwilligers maar we hebben nog meer handen nodig om dit mooie evenement voor de 10e  neer te kunnen zetten. We rekenen op onze vrijwilligers van 16.30 - 22.00 uur op 8 november. Ook voor de zaterdag erna hebben we handjes nodig.

Lijkt het je leuk mee te helpen? Geef je op en verdere informatie komt naar je toe! Je kunt je aanmelden bij  Danique Ruijter d.ruijter@amerpoort.nl

Kijk ook eens op www.namen-noemen.nl​   

Werkgroep Namen Noemen
Annemieke Kappert, Ruben Barf, Fokko van Gemert, Alex Kohler, Herman van der Mark en Danique Ruiter​.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route