Zomer bij Amerpoort

15 juli 2019

Deze zomer organiseren we weer allerlei leuke evenementen!

Zomerprogramma Nieuwenoord: in juli en augustus
Op 8 juli gaat het zomerprogramma van 2019 van start. Het onderwerp voor dit jaar is 'Superhelden'. Maanden lang is er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen van het programma 2019. Ook dit jaar gaan we weer groots uitpakken op bekende en vertrouwde locaties op het terrein van Nieuwenoord. En ook deze zomer is iedereen weer van harte welkom! Het maakt dus niet uit of u op het terrein van Nieuwenoord woont of werkt of dat u ergens anders vandaan komt.
Meer informatie en programmakrant...

Alle activiteiten van het Zomerprogramma vinden plaats op locatie Nieuwenoord in Baarn. Hieronder nog even de adressen:

  • Tuin Dorpshuis, Vijverlaan 15
  • Cultureel Centrum, Muzeplein 105
  • Boerderij de Huydecoper, Huydecoperlaan 1
  • Sporthal, Cariljonplein 6

Zomerprogramma Christophorus
Ook op locatie Christophorus worden in juli en augustus talloze activiteiten voor de bewoners georganiseerd. Download het zomerprogramma (pdf-bestand).

De Kwekerij op Nieuwenoord staat open voor cliënten, medewerkers van Amerpoort én bezoekers uit de omgeving. Elke werkdag is De Kwekerij geopend van 9.00 tot 15.30 uur. Je kunt er diverse groenten, perkgoed, vaste planten en kamerplanten kopen. Maar u bent ook welkom voor een wandeling of om gewoon eens van dichtbij te bekijken hoe alles groeit en bloeit. Alle eigen producten worden volledig biologisch geteeld en gekweekt! Meer informatie...

Bij boerderij De Huydecoper bruist het van de activiteiten. Voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor scholieren, kleine kinderen, wandelaars, fietsers en vrijwilligers. Op boerderij De Huydecoper is altijd wat te doen. Onderweg naar Kasteel Groeneveld in Baarn of gewoon aan het wandelen in het bos? Wandelaars en fietsers kunnen even stoppen bij De Huydecoper. Om rustig te genieten van de omgeving en de dieren of om even een boterham te eten aan één van de picknicktafels. De Huydecoper is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. U bent van harte welkom!
Meer informatie...

Geen zweminstuif
De zweminstuif gaat dit jaar helaas niet door. Vanwege renovatie is het zwembad de hele zomer gesloten.

Zomeragenda 2019
Met zo’n vol zomerprogramma zou u bijna vergeten dat er ook nog andere leuke dingen te doen zijn. Daarom zetten we ze even voor u op een rijtje:

Bootje varen
De afdeling evenementen heeft 2 prachtige pontonboten in Loosdrecht liggen. Het wordt deze zomer vast vaak genoeg mooi weer om te gaan varen. De boot is geschikt voor rolstoelen. Informeer naar de mogelijkheden via cultureelcentrum@amerpoort.nl of bel 035-647(5665).

Zomercarnaval Hoogland
In september wordt het zomercarnaval in Hoogland gehouden, speciaal voor mensen met een beperking. Voor meer informatie kunt u mailen naar zomercarnaval@dorpsfeesthoogland.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van Amerpoort?
Alle evenementen vindt u in de Amerpoort Agenda.

Vrijwilligers gezocht
Heeft u na het lezen ook zo’n zin gekregen om mee te helpen bij de activiteiten? We hebben altijd enthousiastelingen nodig om het zomerprogramma mogelijk te maken. Twijfel niet, stuur een mail naar evenementen@amerpoort.nl and join the team! We zullen je dan in overleg indelen.

Contact?
Wilt u meer weten over het zomerprogramma op Nieuwenoord? Dan kunt u mailen met evenementen@amerpoort.nl. Voor vragen over en dringende zaken tijdens activiteiten kun je contact opnemen met het secretariaat van het Cultureel Centrum op nummer 035 - 647 (5665).

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route