Kennismaking met glas-in-lood bij De Witte Raaf

04 juli 2019

Vijf cliënten van Amerpoort hebben in juni een workshop glas-in-lood gedaan bij atelier De Witte Raaf in Amersfoort.

Amerpoort zoekt graag samenwerking met bedrijven, om mensen met een verstandelijke beperking kennis te laten maken met allerlei werkplekken en te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor dagbesteding.

Dat sluit aan bij het streven van Amerpoort om dagbesteding midden in de maatschappij te organiseren, waarbij mensen met en zonder verstandelijke beperking samenwerken. Atelier De Witte Raaf heeft momenteel ook een raam van Amerpoort onder handen, dat afkomstig is uit de oude personeelsflat op Nieuwenoord.

De workshop was zowel creatief als sociaal een succes. De deelnemers leerden stap voor stap hoe glas-in-lood wordt gemaakt. Daarna kon iedereen een werkplek en gekleurde glazen kiezen en gingen ze aan de slag. Met verrassend mooi resultaat. In het atelier waren ook andere mensen aan het werk, zodat de cliënten meteen konden zien wat je allemaal met glas-in-lood kunt maken.

${carousel}

 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau