Jongens Hofland trainen meer dan alleen hun spieren

01 juli 2019

De bewoners van locatie Hofland in Utrecht hebben een nieuwe hobby. Een paar avonden per week gaat een groepje jongens naar de nabijgelegen sportschool.

 Het gezamenlijke sportabonnement is gesponsord door Zwaan en Van den Bor, het klusbedrijf dat regelmatig op Hofland aan het klussen is.

Een van de coördinerend begeleiders is een sportliefhebber. Voor zijn dienst op Hofland gaat hij vaak even trainen. Zijn gewoonte inspireerde de jongens die in het LVB+ trainingshuis in Vleuten wonen. “Kun je ons ook trainen?”, vroegen de jongens. Hij wilde best met de jongens naar de sportschool. Maar wie had geld voor een sportabonnement?

Sponsor

Gelukkig kun je bij deze sportschool samen een pasje delen. Dat scheelt al in de kosten. Maar dan nog. Nu lopen de klussers van Zwaan en Van den Bor ook regelmatig rond op Hofland en andere locaties van Amerpoort. In een trainingshuis verhuist er wel eens iemand en knappen de klussers de kamer op voor een volgende bewoner. Herman van den Bor wilde het abonnement wel een jaar sponsoren. “We hebben hart voor Amerpoort en het is een sympathiek doel.” En zo gaan de jongens van Hofland nu regelmatig naar de sportschool.

Voeding

Ze ontwikkelen meer dan hun spieren alleen. Jongens die voorheen vaker in hun studio bleven, gaan nu mee naar de sportschool.  De jongens zijn op meer hun voeding gaan letten. Ook koken ze vaker samen. Want zo eet je gezond en toch goedkoop.

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route