Amerpoort gaat van start met ABCDate

14 maart 2019

Binnenkort kunnen cliënten van Amerpoort nieuwe mensen ontmoeten via de contactbemiddelingswebsite ABCDate.nl. Zo vergroten we de kans op vriendschap, geluk en liefde voor onze cliënten! 

Wat is ABCDate?

ABCDate is een veilige landelijke contactbemiddelingswebsite voor mensen met een licht verstandelijke beperking. ABCDate is alleen te gebruiken door cliënten van zorgorganisaties die bij ABCDate zijn aangesloten. Op dit moment zijn dat Ipse de Bruggen, Amarant, Abrona, Cello, Ons Tweede Thuis, Dichterbij, ’s Heerenloo en Siza.

Op de website kunnen cliënten op zoek naar een vriendschap, maatje of relatie. De website wordt ondersteund door een offline methode van speciale ABCDate ontmoetingsavonden en thema avonden voor cliënten. Op deze avonden kunnen cliënten ook daadwerkelijk de mensen ontmoeten die ze op de website hebben leren kennen. Of ze kunnen gewoon langskomen voor een gezellig avondje uit. Daarnaast biedt ABCDate ook speciale opleidingen aan voor begeleiders. 

ABCDate is gratis te gebruiken voor cliënten van Amerpoort.

Wanneer gaat ABCDate van start?

De officiële startdatum van ABCDate is nog niet bekend. We starten eerst met een begeleidersbijeenkomst bij Amerpoort voor begeleiders, aandachtsfunctionarissen, managers, familieleden en vrijwilligers. Tijdens deze begeleidersbijeenkomst leggen medewerkers van ABCDate de website en methode uit en is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route