Afscheid van dagbesteding De Lichtenberg

04 maart 2019

Dagbesteding De Lichtenberg van Amerpoort gaat sluiten. Op 29 maart is er een afscheidsborrel.

Het kan niet anders; er zijn simpelweg te weinig cliënten om de dagbesteding open te houden. Ondanks diverse wervingsacties is het helaas niet gelukt om nieuwe cliënten naar deze locatie te halen.

Een mooie tijd

De cliënten van Amerpoort hebben een mooie tijd beleefd en zijn in een korte tijd enorm gegroeid. Ze genoten van de mooie samenwerking met het personeel en vrijwilligers van Beweging 3.0. maar het meest van ‘de gouden combinatie’ met de bewoners van Beweging 3.0. In de loop der jaren is er tussen hen een bijzondere band ontstaan. Voor de cliënten van Amerpoort wordt er gezocht naar een passende dagbesteding. 

Ondanks dat we moeten stoppen zijn we met z’n allen trots op wat we hebben neergezet!

Afscheidsdrankje

En zo komt er na twee jaar en bijna 9 maanden een einde aan de dagbesteding De Lichtenberg van Amerpoort. Om definitief afscheid van elkaar te nemen is er op vrijdag 29 maart van 14.00-16.00 uur een hapje en een drankje voor alle betrokkenen.

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor deze mooie samenwerking!

Harm, Naima, Reina, Ted, Helen, Betti, Evelien, Tanja, Angélique en Judith

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route