'Gooise Karavaan is een fantastische ervaring'

12 maart 2019

Met donkere wolken, regen en wind werd afgelopen zaterdag de 30ste Gooise Karavaan gereden.

Maar liefst 85 vrachtauto’s reden een prachtig rondje door midden Nederland en de chauffeurs werden vergezeld door cliënten van Amerpoort! Na een rit van zo’n 5 uur kwamen zij aan op locatie Nieuwenoord. Bij uitstap brak gelukkig de zon weer door en werden zij feestelijk onthaald door vele bezoekers. Hier zien we het een na de andere blije gezicht de wagens uitstappen.

Ook de chauffeurs zijn razend enthousiast en dit levert bijzondere reacties op: “Het is prachtig om de cliënten zo te zien. Ze leven helemaal op, allemaal op hun eigen manier. Veel mensen staan te zwaaien langs de kant van de weg, daardoor staan de cliënten in de aandacht.

De lach is niet meer van hun gezicht te krijgen, want zeg nou eerlijk: hoe vaak krijg je zo’n kans?” Veel chauffeurs rijden al jaren mee als vrijwilliger en zonder hen had dit evenement niet zo groots kunnen worden als dat het zaterdag was. We willen iedereen bedanken voor deze fantastische ervaring, inmiddels al voor de 30ste keer!

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route