Onderzoek social media Amerpoort

28 februari 2019

David Albers (Hogeschool Utrecht) onderzoekt sociale media van Amerpoort.

Hoe we de social media onder handen gaan nemen
Het gaat allemaal zo snel tegenwoordig. We leven voor een groot deel online en hier is dan ook van alles over iedereen te vinden. Helemaal sociale media worden natuurlijk enorm veel gebruikt. Platforms als Facebook, Instagram, Twitter en YouTube zijn erg populair en ook zitten er steeds meer mensen op LinkedIn. Amerpoort kan met deze ontwikkelingen natuurlijk niet achter blijven. 

Ik zal mij eens voorstellen. Ik ben David en ik ben begonnen met mijn afstudeerstage op Amerpoorts afdeling Communicatie. Door deze samenwerking met de Hogeschool Utrecht ben ik een onderzoek begonnen naar hoe we de social media pagina’s van Amerpoort kunnen verbeteren. Amerpoort is te vinden op alle bovengenoemde platforms, maar we zijn enorm benieuwd wat jullie hierop zouden willen zien. Je kan het zo gek nog niet bedenken of wij kunnen er wel wat mee. 

Daarom heb ik dus jullie hulp nodig. Door te laten weten op welke van deze kanalen jij actief bent en wat je graag hierop zou willen zien, help je niet alleen mij met mijn afstudeerproject, maar help je ook heel Amerpoort doordat wij heel wat moois kunnen maken voor op onze pagina’s. 

Klik op de link hieronder om de korte enquête in te vullen:
https://nl.surveymonkey.com/r/MQ6MN9J

Enorm bedankt voor de moeite!

David Albers

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route