Buitengewoon Fluor Festijn

04 februari 2019

Op zondagmiddag 31 maart barst in Amersfoort het Buitengewoon Fluor Festijn los.

Dat is het grootste Nederlandstalige muziekspektakel voor mensen met een beperking. Grote publiekstrekker is zanger Frans Duijts, bekend van hits als Zo Ben Ik Mezelf, Leef Je Droom en Alles Met Je Delen. Het feest vindt plaats in poppodium Fluor in Amersfoort. Er is plek voor 400 mensen. De entree is 5 euro per persoon. 

Feest

Muziek verbroedert, verrast en maakt het leven tot een nog groter feest! Bovendien is de wereld van mensen met een beperking eigenlijk te klein. Daarom hebben Priscilla Bitterling, coördinator evenementen en vrijetijdsbesteding bij Amerpoort, en de Amersfoortse ondernemer Jeroen Speksneijder dit festival georganiseerd. ”Ontmoeten, vriendschappen aangaan, het sociale netwerk verbreden en er samen een mooi feest van maken, dat is ons doel.” Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors,  waaronder poppodium Fluor. 

Helemaal Top

Frans Duijts is niet de enige sfeermaker op het festijn. De artiesten Rocky Pauw, Rob Ronalds, Mike Klein, Marco de Hollander en het trio Helemaal Top hebben al definitief toegezegd.  Als presentator fungeert Maarten van der Heide, eigenaar van restaurant Rauw in Amersfoort.


Waar en wanneer

Wat: Buitengewoon Fluor Festijn 
Wanneer: zondagmiddag 31 maart van 14.00 – 17.00 uur 
Waar: Poppodium Fluor, Oliemolenhof 22, 3812 PB, Amersfoort
Voor: Mensen, vanaf 16+, met een matig tot licht verstandelijke beperking. Uiteraard zijn de begeleiders en ouders ook van harte welkom!
Meer info: buitengewoonfluorfestijn@amerpoort.nl of via de Facebookpagina Buitengewoon Fluor Festijn

Kaarten bestellen

Kaarten kosten 5 euro. Bezoekers krijgen een consumptiebon voor twee drankjes en een snackje. De kaartverkoop gaat al heel hard. Je kunt de kaarten bestellen via de link op de website Buitengewoonfluorfestijn.nl. Kaarten zijn ook per e-mail te bestellen via buitengewoonfluorfestijn@amerpoort.nl  

Sponsor worden

Amerpoort staat 100 procent achter dit evenement en Fluor stelt de zaal en de faciliteiten gratis ter beschikking. Ook helpen allerlei andere sponsors mee. Het Fluorfestijn kan nog wat bijdragen gebruiken. Op de website staat welke bijdrage sponsors hebben geleverd en waar nog behoefte aan is. 
 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau