Amerpride vaart mee door de Utrechtse grachten

14 mei 2019

Onder de titel Amerpride vaart Amerpoort zaterdag 1 juni mee de Utrecht Canal Pride.

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking, dat is de missie van Amerpoort. Daar hoort bij dat je jezelf kan en mag zijn. Amerpoort wil als geheel een kleurrijke organisatie zijn.

Vorig jaar zijn medewerkers en cliënten het initiatief AmerPride gestart, om binnen Amerpoort regelmatig  aandacht te vragen voor LHBTI’ers met een verstandelijke beperking. Sindsdien heeft Amerpoort meegedaan aan de GayPride in Amersfoort en de regenboogvlag gehesen op Coming Out Dag. Ook op andere manieren besteedt Amerpoort aandacht aan seksuele diversiteit. Want als het normaler wordt om te praten over gender en seksualiteit, dan wordt het ook gemakkelijker om uit de kast te komen. Dat draagt bij aan een gelukkig leven. Begeleiders en andere hulpverleners kunnen daarbij een belangrijke rol spelen.

Dit jaar vaart een flinke groep mensen van Amerpoort mee in de boot. Onder hen Harco, die op een Utrechtse locatie van Amerpoort woont. Op zijn dagbesteding Vila Velha heeft hij verteld over AmerPride en zijn deelname aan de Utrecht Canal Pride. Daarop bood Vila Velha om de T-shirts te sponsoren. Harco gaat met veel plezier naar de dagbesteding en is blij met het initiatief. Amerpoort is dankbaar voor deze mooie bijdrage!

Amerpoort = Amerpride. We gaan er een mooie dag van maken!

Voor meer informatie over het evenement kijk op www.utrechtcanalpride.nl.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route