Bijzondere kaarsen van De Punt te koop bij HEMA

04 december 2018

In 75 HEMA-winkels liggen sinds begin december kaarsen die zijn gemaakt bij Kaarsenmakerij De Punt in Soest. Het zijn kaarsen-met-een-verhaal.

Omdat sommige kaarsen minder geliefd zijn in hun eerste leven, geeft HEMA ze graag een tweede. Vanaf begin december verkoopt HEMA daarom een gerecyclede kaars gemaakt van oude HEMA kaarsen.

Deze kaars is gemaakt in samenwerking met Kaarsenmakerij De Punt in Soest. Deze dagbesteding van Amerpoort biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om mee te doen in de maatschappij. De gerecyclede kaars is verkrijgbaar in 75 HEMA filialen en online via de webwinkel van HEMA.

De makers

In kaarsenmakerij De Punt zijn oude HEMA kaarsen omgegoten tot nieuwe kaarsen met een onmiskenbaar HEMA design. Doordat de makers hun naam op de verpakking van de door hun gegoten kaarsen hebben gezet, is elke kaars uniek. De kaars is verkrijgbaar in de kleuren wit en okergeel en kost vijf euro.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route