Egelantier en Erabel samen in een gloednieuw pand

17 december 2018

De kerstversieringen hangen al vrolijk voor de ramen van het gloednieuwe pand aan de Baarnseweg 2 in Bosch en Duin. Binnen wordt de ene na de andere verhuisdoos uitgepakt.

In de afgelopen week is achtereenvolgens Egelantier 2, Egelantier 1 en Erabel verhuisd naar het nieuwe gebouw.  

Christophorus

Het nieuwe pand staat op de plek van het oude Egelantiergebouw waar Christophorus in 1953 begon. Egelantier 2 is maandag 10 december als eerste in het pand getrokken. Egelantier 1 volgde op 13 december en Erabel op 17 december.  Erabel kwam van de overkant van de straat. De groepen van Egelantier hebben anderhalf jaar in Zeist gewoond. Tijdens de verhuisdagen kun je nog zo van de ene naar de andere groep lopen. Maar zodra het gewone leven straks begint, vindt elke groep zijn eigen plek in een deel van het pand.  

In het midden op de begane grond zijn de centrale ruimtes en slaapkamers van Erabel. Hier wonen de tieners van Erabel (14-18 jaar). Aan de beide buitenzijden van het gebouw zitten de centrale ruimtes van Egelantier 1 en 2. Boven zijn de slaapkamers van de jongeren (17-24 jaar) die bij Egelantier wonen. Ook in de tuin krijgen alle groepen hun eigen deel.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau