Cliënten halen weer mooi bedrag op voor Serious Request

21 december 2018

Voor alweer het zevende jaar op rij hebben bewoners van drie zorgaanbieders voor mensen met een verstandelijke beperking geld ingezameld voor Serious Request: lifeline. Vrijdag werd de opbrengst geteld en werd bekend dat zij maar liefst € 1646,60 hebben opgehaald.

Om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de jaarlijkse actie van radiozender 3FM, was dit jaar de samenwerking opnieuw uitgebreid tot bewoners van drie zorgaanbieders. Zij collecteerden voor de drie goede doelen van dit jaar: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

Acties

Jan, Willem en Yuri gingen collecteren bij de woon- en dagbestedingslocaties van Amerpoort, in onder meer Baarn, Amersfoort en Soest. Cliënten van het Leerwerktraject van Philadelphia in Amersfoort gingen de auto’s van collega’s in de parkeergarage opruimen en stofzuigen. Ook Durayd, bewoner van Sherpa, haalde geld op binnen de locaties van zijn organisatie. 

Kerstmarkt

Op 18 december verzorgden cliënten van de dagbestedingsplekken Lokaal 010, LeOn en De Nieuwe Stempel een gezellige kerstmarkt bij MBO Amersfoort aan de Leusderweg 30-34. Ook de opbrengst hiervan kwam ten goede aan Serious Request. De cameraploeg van NPO3 Serious Request kwam filmen en maakte onderstaande reportage:

Steunen?

Wil je alsnog een bijdrage leveren? Doneer dan online via: 
kominactie.npo3fm.nl/actie/bewoners-amerpoort-in-actie-voor-serious-request

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route