Toekomst stichting Vrienden van Christophorus

15 november 2018

Beste ouders, verzorgers, medewerkers, vrijwilligers en vrienden van Christophorus...

Sinds 2001 bestaat de stichting Vrienden van Christophorus, met als doel het financieren van speelgoed en activiteiten voor bewoners die dit op een andere manier niet zouden kunnen bekostigen. Zo vergoedt de stichting Vrienden van Christophorus bijvoorbeeld het abonnement op Dierenpark Amersfoort, een skelter, uitstapjes naar een pretpark, spelletjes voor in de huizen. Daarnaast ondersteunen we activiteiten en materialen (bijvoorbeeld voor de jaartafel) ter versterking van de antroposofie. De afgelopen jaren is een grotere groep kinderen en jongeren afhankelijk van een bijdrage van de stichting Vrienden van Christophorus voor een uitje in de vakantie of andere activiteiten.

Slagkracht

Maar het aantal donaties loopt jaarlijks fors terug, waardoor de stichting Vrienden van Christophorus inteert op haar vermogen. Om ook in de (nabije) toekomst bovengenoemde activiteiten en materialen voor de bewoners van Christophorus financieel mogelijk te maken, zijn er nieuwe donateurs en sponsoren nodig. Daarnaast willen we meer slagkracht krijgen en de mogelijkheid hebben om bij grote organisaties en fondsen aanvragen voor donaties in te dienen. Dit vraagt om nieuwe bestuursleden die zich actief in willen zetten om de stichting Vrienden van Christophorus te kunnen laten voort bestaan.

Uitstapjes en leuke activiteiten

Wij zijn van mening dat het van groot belang is dat de stichting Vrienden van Christophorus blijft bestaan. Dat er in financiële zin geen onderscheid komt tussen bewoners. Christi van Groesen, manager Christophorus, onderschrijft het belang van de stichting.

Wilt u bijdragen?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een bijdrage leveren aan de stichting Vrienden van Christophorus? Bijvoorbeeld als bestuurslid? Neemt u dan contact op met Anne-Eva Speeks, door een mail te sturen naar vriendenchristophorus@live.nl.

Indien u een financiële bijdrage wilt leveren aan de stichting Vrienden van Christophorus dan kunt u deze (periodiek) overmaken naar: NL51RABO0395239605 Rabobank Zeist en Omstreken t.n.v. Stichting 'Vrienden van Christophorus'.

Wij hopen op veel enthousiasme bij betrokkenen van Christophorus !

Hartelijke groet,
namens stichting Vrienden van Christophorus
Anne-Eva Speeks

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau