Vlogs: netwerkbijeenkomst over slapen

12 november 2018

Op 1 november vond in het KPN gebouw in Den Haag de netwerkbijeenkomst 'Slaap je?' plaats. Deze dag werd georganiseerd door de Carante Groep. Er werd gesproken door o.a. Annelies Smits (AVG en somnoloog  bij het CCE en SEIN). Er was een kennismarkt met innovatieve producten rondom slaap en er werden allerlei workshops georganiseerd.  

Voor deze dag heb ik samen met Hanno de Schipper van Tragel, 2 vlogs gemaakt over slapen binnen onze organisaties. Beide vlogs zijn in de inleiding van de dag getoond en gaven een mooie inkijk in hoe we hier binnen Amerpoort en Tragel mee bezig zijn.

De 1e vlog gaat over de nachtdienst. Daarin gaan zowel Hanno als ik op bezoek bij de nachtdienst van onze organisatie en zijn we in gesprek over de visie op slapen en hoe de nachtdienst daaraan bijdraagt:

${video}

In de 2e vlog gaan we beiden in gesprek met het slaapteam over op welke manier zij zich inzetten om cliënten en begeleiders op weg te helpen rondom vraagstukken die met slaap te maken hebben. Over hoe ze doormiddel van technologie kunnen meten hoe iemand slaapt en aan de hand van het meten van slaap interventies kunnen voorstellen. 

Bekijk de vlog over het slaapteam

Er waren vanuit allerlei Carante Groep organisaties medewerkers aanwezig. Vanuit Amerpoort was de nachtdienst goed vertegenwoordigd en Paul Willems deed als vice-voorzitter van de Carante Groep de opening van de dag. Ik mocht de hele dag aanwezig zijn om te vloggen en zo een impressie van de dag te maken.

Bekijk de vlog over de netwerkbijeenkomst

Binnenkort zal ik van het materiaal dat ik heb gebruikt voor de 2 vlogs (Amerpoort & Tragel) ook een Amerpoort vlog maken over slapen. Hierin zal ik de beelden van de nachtdienst en het slaapteam samenvoegen. ​​​

Joyce Graafhuis

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau