Keramiek & Cadeau opent aan de Nieuweweg in Soest

04 oktober 2018

Op 1 oktober is dagbesteding Keramiek & Cadeau geopend aan de Nieuweweg in Soest. Ook de groepen Flink en Gagelgat-Weggroep zijn verhuisd naar de Nieuweweg.

In het pand van de voormalige fietsenwinkel maken en verkopen mensen met een verstandelijke beperking producten van keramiek. Naast Keramiek & Cadeau zijn ook de dagbestedingen Flink en de Gagelgat-Weggroep verhuisd van dagcentrum Het Leemveld in Soest naar de Nieuweweg 97. Alle drie groepen zijn dagbestedingsprojecten van Amerpoort.

Midden in de maatschappij

De verhuizing past in het streven van Amerpoort om dagbesteding zoveel mogelijk midden in de maatschappij te organiseren. Mensen die graag komen kijken, zijn dan ook van harte welkom. Keramiek & Cadeau maakt en verkoopt onder meer vazen, hangertjes en decoraties voor in huis. De winkel is geopend op werkdagen van 9.30 uur tot 15.30 uur.

Flink

Dagbestedingsgroep Flink bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking die onder meer inpakwerk doen. Ook doen ze klusjes in de wijk, zoals glas ophalen en papier prikken. De Gagelgat-Weggroep werkt drie dagen per week op de historische boerderij Het Gagelgat en is twee dagen per week aan de Nieuweweg. Ze doen dan diverse activiteiten, waaronder het opruimen van zwerfafval in de wijk.

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route