Tijdelijke locatie Boekweitland vanaf december dicht

19 oktober 2018

De locatie Boekweitland in Soest gaat per 1 december 2018 dicht. Alle cliënten en medewerkers hebben inmiddels een andere passende plek binnen Amerpoort gevonden.

Het was altijd al duidelijk dat Boekweitland een tijdelijke locatie zou zijn. Amerpoort is er onderhuurder van zorgorganisatie Amaris. De bewoners van Amaris Zorggroep  verhuizen begin 2019 naar een nieuwe locatie in Baarn. Daarmee eindigt de samenwerking tussen Amaris en Amerpoort in Boekweitland. Daarom heeft Amarant het huurcontract met Amerpoort per 1 december opgezegd.

Ouder wordende cliënten

Boekweitland is een locatie voor ouder wordende cliënten. Dat is een groeiende groep binnen Amerpoort. Daarom zoekt Amerpoort naar meer plekken die geschikt zijn voor ouder wordende cliënten. Aan de Huydecoperlaan op Nieuwenoord in Baarn komt gedurende vijf jaar een locatie voor ouder wordende cliënten. Drie  bewoners van Boekweitland in Soest en twee bewoners van de Meester Pluimhof en een bewoner van de Kim in Baarn verhuizen daar naartoe.


In Boekweitland was er ook een revalidatieplek. Die komt niet terug op één van de andere locaties.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route