Je zal ‘m maar winnen! Een van de 1e Amerpoort YouTube Awards

15 september 2018

Maak jij al vlogs of vind je het leuk om te leren vloggen? Kom dan op maandag 19 november in de week van de Mediawijsheid naar een middag over vloggen! De middag vind plaats in het Cultureel Centrum in Baarn van 13.15 tot en met 16.00 uur in de Week van de Mediawijsheid 2018.

We beginnen met een korte workshop, waarin je leert wat belangrijk is om aan te denken bij het maken van een vlog. Bijvoorbeeld hoe je omgaat met wat je wel en niet mag filmen, over online posten en over toestemming vragen aan mensen die je filmt. Ook gaan we het hebben over licht en geluid en hoe je ervoor zorgt dat je boodschap overkomt. Het leukste is natuurlijk dat we lekker zelf aan de slag gaan met filmen!

Na de workshop zullen dan met elkaar naar de ingezonden filmpjes voor de Amerpoort YouTube Awards gaan kijken. Een vakjury en een publieksjury zullen bepalen wie de beste vloggende cliënt, de beste vloggende medewerker en de beste vloggende verwant is! En dan volgt de uitreiking van de AYTA!

Kijk hieronder naar de promo vlog en zie hoe ze bij de Onthaasting al druk zijn met hun inzending voor de Awards:

${video}

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau