Kinderdagcentrum Onder Eén Dak krijg stint

11 juni 2018

...dankzij spetterend sponsorfeest!

Het sponsorfeest bij KDC Onder één Dak op woensdag 6 juni was een enorm succes. Het was een fantastische dag waarop wij enorm hebben genoten. 

De kinderen konden springen op het springkussen, schminken en muziek beleven. De ouders genoten van de marktkraampjes en al het lekkers wat er te verkrijgen was. De knaller aan het eind was de loterij, waarbij iedereen vol spanning wachtten of hij/zij prijs had. Wij zijn alle bedrijven en mensen die ons hebben geholpen enorm dankbaar! Ook alle vrijwilligers die de ons de hele dag hebben geholpen zijn top! Zonder hen was het ons niet gelukt. 

Meer dan 10.000 euro!

Ondertussen is al het geld geteld en hebben wij een tussenstand bekend kunnen maken van €10.443,92. Veel meer dan wij hadden durven hopen. De Stint (elektrische bolderwagen) gaat er sowieso komen, maar stiekem dromen wij al verder van een tovertafel voor onze kids.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route