Nog meer Nieuwenoord op Google Street View

20 juni 2018

Complete Woonpark in 360 graden gefotografeerd; boerderij ook van binnen.

Wie locatie Nieuwenoord wilde bekijken via Google Street View kwam tot april niet verder dan de slagboom aan de Zandheuvelweg. De autootjes van Google, die dorpen en steden in 360 graden foto's vastleggen, mogen namelijk niet op privé terrein komen.

Daarom heeft Amerpoort het bedrijf 360promotion ingeschakeld. Zij zijn een 'Google certified partner', wat wil zeggen dat zij beelden mogen toevoegen aan Street View. Op de koudste dag van het jaar kwamen zij naar Nieuwenoord met hun speciale camera's.

Het complete woonpark is nu vastgelegd en toegevoegd aan de Street View op 'maps.google.com': zoom in op Nieuwenoord en plaats het gele poppetje op één van de tientallen punten waar is gefotografeerd. Met behulp van pijlen kun je vervolgens over het hele terrein lopen.

Bij boerderij de Huydecoper kun je zelfs naar binnen en onder meer in de stal kijken. Je zult zien dat de aanwezige geiten nieuwsgierig in de camera kijken. Inmiddels hebben we ook de kwekerij, receptie, repro, supermarkt en het cultureel centrum van binnen vastgelegd en toegevoegd aan Street View. Later dit jaar worden ook de locaties Christophorus, Het Kwatrijn en Vosseveld gefotografeerd.

De fotografen hebben zich uiteraard gehouden aan de strenge regels van Google, die onder meer voorschrijven dat er geen personen herkenbaar in beeld mogen verschijnen. We wensen u veel plezier met een 'virtuele wandeling' over het terrein van Nieuwenoord.

Start je virtuele wandeling...

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route