Amerpoort genomineerd voor de titel leerbedrijf ROC Midden Nederland 2018

11 mei 2018

Dankzij de vele stemmen zit Amerpoort bij de laatste 5 van de genomineerden

Amerpoort zit bij de laatste 5 van de genomineerden voor Leerbedrijf van het jaar 2018 van ROC Midden Nederland. Amerpoort werd door het Gezondheidszorg College genomineerd voor het Leerbedrijf van ROC Midden Nederland 2018. Vanaf half april tot 10 mei kon iedereen stemmen en dat is volop gebeurd! ROC Midden Nederland maakt tijdens het uitblinkersgala op woensdag 13 juni in de Stadsschouwburg Utrecht de uiteindelijke winnaar bekend.
 

Werkplekleren: een nieuw initiatief van Amerpoort en het Gezondheidszorg College Utrecht

 
Studenten van de bol-opleiding Maatschappelijke Zorg zijn direct bij de start van de opleiding één dag per week in de praktijk actief. Zo krijgen zij snel een goed beeld van het werk waar ze voor worden opgeleid en de doelgroep: mensen met een verstandelijk beperking. Het werkplekleren is in september 2017 als pilot gestart. Met succes!
 

Stage lopen

Al ruim 15 jaar werken Amerpoort en ROC Midden Nederland samen daar waar het gaat over opleiden van medewerkers. Gemiddeld lopen er ieder jaar 75 bol-studenten van het Gezondheidszorg College stage bij Amerpoort. Mede dankzij de begeleiding van de professionals van Amerpoort ontwikkelen onze studenten zich tot volwaardige, beginnende beroepsbeoefenaars.

 
In dit filmpje vertellen studenten Sam en Cathelijn meer over werkplekleren bij Amerpoort.
 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route