Stem op Amerpoort als leerbedrijf ROC Midden Nederland 2018

16 april 2018

Amerpoort is een van de genomineerden voor Leerbedrijf van het jaar 2018 van ROC Midden Nederland. Vanaf vandaag kan iedereen stemmen!

Amerpoort is door het Gezondheidszorg College genomineerd voor het Leerbedrijf van ROC Midden Nederland 2018. Vanaf vandaag kan er door iedereen gestemd worden. Want het leerbedrijf met de meeste stemmen wint! Stemmen kan tot en met 10 mei

Werkplekleren: een nieuw initiatief van Amerpoort en het Gezondheidszorg College Utrecht

Studenten van de bol-opleiding Maatschappelijke Zorg zijn direct bij de start van de opleiding één dag per week in de praktijk actief. Zo krijgen zij snel een goed beeld van het werk waar ze voor worden opgeleid en de doelgroep: mensen met een verstandelijk beperking. Het werkplekleren is in september 2017 als pilot gestart. Met succes!

Stage lopen

Al ruim 15 jaar werken Amerpoort en ROC Midden Nederland samen daar waar het gaat over opleiden van medewerkers. Gemiddeld lopen er ieder jaar 75 bol-studenten van het Gezondheidszorg College stage bij Amerpoort. Mede dankzij de begeleiding van de professionals van Amerpoort ontwikkelen onze studenten zich tot volwaardige, beginnende beroepsbeoefenaars.

In dit filmpje vertellen studenten Sam en Cathelijn meer over werkplekleren bij Amerpoort.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route