Dialoog over Kwaliteit: waar staan we nu?

30 april 2018

Bij Dialoog over Kwaliteit staat de dialoog tussen cliënten, familie en begeleiders centraal. Samen gaan ze in gesprek over kwaliteit.

Inmiddels hebben 44 teams (zorgteams en ondersteunende diensten) het traject Dialoog over kwaliteit doorlopen, zijn 16 teams nu bezig met het traject en staan een aantal teams in de startblokken om het volgende kwartaal te beginnen. We zijn nu 2 jaar onderweg en hebben met elkaar Dialoog over kwaliteit in een Amerpoort-jasje gestoken. 

Bent u benieuwd naar waar we nu staan en wat de ervaringen van teams zijn die een Dialoog over kwaliteit traject doorlopen hebben? Bekijk het overzicht (pdf-document).

Meer weten?

Wilt u meer weten of ook starten met Dialoog over Kwaliteit? Bel (035-647.5274) of mail naar procesbegeleiders@amerpoort.nl Een procesbegeleider kan ook bij een teamoverleg aansluiten om iets te vertellen Dialoog over kwaliteit.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau