Harry Bosma nieuwe directeur divisie 1

01 maart 2018

Met veel genoegen meld ik dat Harry Bosma vanaf 1 april in dienst treedt bij Amerpoort als directeur van divisie 1. Zowel clustermanagers als gedragsdeskundigen van divisie 1, OR en CCR (deelraad cliënten en verwanten) hebben een positief advies gegeven over de voordracht van Harry. 

Harry verliet vorig jaar Amerpoort om bestuurder te worden van GGMD, voor doven en slechthorenden. De Raad van Toezicht van GGMD geeft in een persbericht aan dat ze graag hadden gezien dat Harry langer was gebleven. “Maar met de beoogde bestuurlijke fusie met Kentalis is dit ook een logisch besluit,” aldus de voorzitter van de Raad van Toezicht. “Wij danken Harry voor de voortvarende en kundige wijze waarop hij de organisatie en de omgeving heeft meegenomen in een voor GGMD onverwacht turbulent jaar.” 

Harry kijkt ‘met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid’ uit naar de komende periode waarin hij binnen divisie 1 aan de slag gaat. “Uiteraard is na 10 maanden, ook bij Amerpoort, nog veel hetzelfde en dat is één van de redenen voor mijn keuze: Amerpoort is een mooie, warme en ambitieuze organisatie. Divisie 1 is voor mij nog grotendeels onbekend, het werken met en voor de doelgroepen echter niet. Graag sluit ik aan bij alle ontwikkelingen en hoop ik samen met cliënten, verwanten, collega’s en het divisie MT de komende jaren het vertrekpunt van de divisie - menslievende professionalisering - inhoud en kleur te geven.” 

Ik ben blij met de benoeming van Harry in deze functie en kijk er naar uit opnieuw met hem samen te werken. 

Paul Willems,
bestuurder

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau