Eerste informatiebijeenkomst voor zij-instromers

22 februari 2018

Heb jij weleens gedacht aan een (nieuwe) carrière in de zorg? Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is behalve het contact met cliënten?

Amerpoort biedt mensen die willen overstappen naar de zorg veel verschillende mogelijkheden.

Wil jij je oriënteren op een overstap of wil je gewoon eens sfeer proeven bij Amerpoort? Dat kan in de Week van de Zorg en Welzijn op woensdag 14 maart in Baarn. Op deze dag organiseren wij twee voorlichtingsbijeenkomsten op locatie Nieuwenoord. 

Ochtendbijeenkomst
09.30 Welkom 
09.45 Informatie over werken met cliënten en hun beperking. Een licht verstandelijke beperking of een ernstige beperking. Wat betekent dit voor de begeleider?
10.15 Werken en leren bij Amerpoort
10.45 Speeddates met recruiters & Demonstratie ProjectZie 
11.15 - 12.00 Rondleiding over terrein Nieuwenoord 

Middagbijeenkomst
13.30 Welkom 
13.45 Informatie over werken met cliënten en hun beperking. Een licht verstandelijke beperking of een ernstige beperking. Wat betekent dit voor de begeleider?
14.15 Werken en leren bij Amerpoort
14.45 Speeddates met recruiters & Demonstratie ProjectZie 
15.15 - 16.00 Rondleiding over terrein Nieuwenoord 

Meld je aan voor deze bijeenkomst via werken@amerpoort.nl. De ochtendbijeenkomst zit helemaal vol. Je kunt je nog aanmelden voor de middag. Ben je dan helaas verhinderd, maar heb je wel belangstelling? Stuur dan zeker een mail, dan nemen we contact op voor een kennismaking op een ander moment. 

Ben je geinteresseerd maar kun je niet op 14 maart? Stuur dan ook een mail aan werken@amerpoort.nl

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau