Geslaagde bijeenkomst over mediawijsheid

14 februari 2018

Mediawijsheid is duidelijk een onderwerp dat leeft bij cliënten, medewerkers en de organisatie. Dat bleek wel tijdens de ontwikkelbijeenkomst over mediawijsheid die begin februari werd georganiseerd door I&A Amerpoort en Reinaerde (Informatisering & Automatisering).

Veel cliënten en medewerkers van beide organisaties waren aanwezig in het Cultureel Centrum in Baarn en deden mee aan interessante workshops, stelden hun vragen en dachten mee.

Het was een interactieve middag met inspirerende lezingen, een workshop vloggen, een Kahoot quiz mediawijsheid, een wereld café en een informatiemarkt. Joyce Graafhuis, die de workshop vloggen verzorgde vanuit het Innovatielab, maakte samen met de deelnemers dit leuke videoverslag van de middag.

${video}

Mediawijsheid heeft te maken met verschillende terreinen. Daarom werd voor deze ontwikkelbijeenkomst samengewerkt met allerlei mensen. Zo waren het CIS (Consultatieteam Internet en Sociale media) van Amerpoort en het Innovatielab van Amerpoort & Reinaerde aanwezig. Ook de afdeling communicatie van Reinaerde en het privacyteam Reinaerde waren betrokken.

De deelnemers aan de ontwikkelbijeenkomst zorgden voor mooie input. Een mooi voorbeeld van verbinding: samen organiseren, samen bepalen wat belangrijke thema's zijn en samen bezig zijn met bewustwording.

${carousel}

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau