Weer recordopbrengst voor Serious Request

26 december 2017

Bewoners van Amerpoort voerden opnieuw actie voor het goede doel.

Bewoners van Sherpa, Philadelphia en Amerpoort hebben € 3046,83 opgehaald voor Serious Request. Vrijdagochtend werd het geld uit de diverse collectebussen gehaald en geteld in het Cultureel Centrum in Baarn.

Een grote klapper was de opbrengst van de kerstmarkt, georganiseerd door de jongeren van LeOn (Leren en ontwikkelen) bij MBO Amersfoort School voor Welzijn en School voor gezondheidszorg aan de Leusderweg. Het bedrag van €474,44 werd door het college van bestuur van de MBO verdubbeld.

Geloofsgemeenschap de Open Poort droeg €150,- bij, terwijl het Serviceteam van Vosseveld met de verkoop van speciale lunches €108,- in de pot kon doen. Verder werd er door de bewoners op tientallen locaties gecollecteerd en was er de mogelijkheid om online geld over te maken via de actiesite van Jan van Schalkwijk. De opbrengst wordt zaterdag door een afvaardiging van de bewoners bij het Glazen Huis in Apeldoorn afgeleverd.

3FM

Elk jaar vraagt radiozender 3FM rond de kerst aandacht voor een stille ramp. 3FM Serious Request 2017 vraagt aandacht om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route