Oranje Comité overhandigt cheque aan De Blauwe Vogel

22 november 2017

€ 1.000,- voor 'lokaal goed doel'

Het Oranje Comité Soest heeft op 15 november jl. een bedrag van € 1.000,- geschonken aan Kinderdagcentrum De Blauwe Vogel aan de Bosstraat te Soest.

Tuincentrum 't Vaarderhoogt in Soest heeft het Oranje Comité meer dan 20 jaar op Koninginnedag en Koningsdag  gesponsord, onder andere door de parkeerplaats aan de Dorresteinweg ter beschikking te stellen voor de kinderspelen.

Daarnaast heeft 't Vaarderhoogt in die periode het Oranje Comité financieel ondersteund. Het is de uitdrukkelijke wens van 't Vaarderhoogt geweest om het laatste door haar gesponsorde bedrag ten goede te laten komen aan een lokaal goed doel. Aan die wens heeft het Oranje Comité graag gehoor gegeven.

Reactie Blauwe Vogel

"Hoe bijzonder is het om door het Oranje Comité in het zonnetje te worden gezet. Vandaag ontvingen wij een fantastische gift van maar liefst € 1.000,-. De Blauwe Vogel is al 40 jaar een specialistisch kinderdagcentrum aan de Bosstraat. Met deze gift zijn wij heel erg blij omdat we graag nog mooie materialen aan willen schaffen voor onze kinderen.

Er komen dagelijks bijna 70 kinderen naar de Blauwe Vogel en er zijn altijd meer wensen dan we kunnen realiseren. Hoe fijn is het, dat er een comité bestaat en waardoor wij nu zo in het zonnetje gezet worden. Heel hartelijk dank daarvoor."

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route