Namen Noemen indrukwekkend

04 november 2017

Vrijdagavond 3 november organiseerde Amerpoort voor de 8e keer Namen Noemen, een bijzonder en uniek evenement op locatie Nieuwenoord in Baarn.

Namen Noemen biedt een plek om herinneringen aan geliefde overledenen op te halen en hun naam nog een keer extra te laten horen of zien. Op deze mooie avond trokken vele bezoekers langs de bijzondere kunstvormen. Sommige bezoekers kwamen voor de eerste keer, andere bezoekers waren al meerdere jaren geweest. 

Een van deze trouwe bezoekers zei: "Iedere keer ben ik weer onder de indruk. Er is zoveel te zien op het terrein. Je valt van de ene verbazing in de andere." Bij Namen Noemen ligt de focus op het 'geleefde leven' en niet op verlies en rouw.  Meer dan 100 vrijwilligers en 17 kunstvormen zijn op de avond aanwezig om deze indrukwekkende tocht mogelijk te maken. Van lichtshows, naar troostliederen, van namen geschreven in de lucht, naar namen met een lichtje drijvend op de vijver, tot danseressen die een naam dansen. 

Alle bezoekers konden ook een lichtje meenemen naar huis in een prachtig beschilderd potje van het Jans Pakhuys. 

Dank aan iedereen die het evenement mogelijk maakte. En tot volgend jaar!

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route