Intentieovereenkomst samenwerking Flevoloft

27 oktober 2017

Ouderinitiatief in Almere voor mensen met een beperking

​Woensdag 25 oktober ondertekenden Natascha Spanbroek namens Ouderinitiatief Flevoloft en Paul Willems de intentieovereenkomst ter voorbereiding op de toekomstige samenwerking. Flevoloft is een startende wooninitiatief in Almere voor mensen met een lichamelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand.

Het nieuw te bouwen appartementencomplex zal woonruimte bieden aan circa 20 bewoners. Er zijn op dit moment gesprekken gaande tussen het bestuur van Flevoloft, de gemeente Almere en de woning corporatie. Het bestuur hoopt over 2 à 3 jaar de deuren te kunnen openen.

Amerpoort zal op basis van deze intentieovereenkomst ondersteuning bieden in de voorbereidingen en naar verwachting de zorg en dienstverlening na realisatie bieden.

Meer informatie

Informatie over dit initiatief is verkrijgbaar bij de coördinator Particuliere ouderinitiatieven bij Amerpoort, Alfons Klarenbeek. Tel 06 53690522.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau