Grote opkomst najaarssymposium MET en Amerpoort

30 oktober 2017

De duurzaamheid van de particuliere wooninitiatieven.

Ruim 120 gasten werden zaterdag welkom geheten in het cultureel centrum van Amerpoort. De najaarsconferentie van de stichting MET (Mijn Eigen Thuis) en Amerpoort had een gevarieerd en inhoudelijk programma over de duurzaamheid van de particuliere wooninitiatieven.

Gestart werd met het verwoorden van de droom door Natascha Spanbroek. Zij staat aan de wieg van een nieuw wooninitiatief in Almere. Sprekers gingen verder in op de geschiedenis van de ouderinitiatieven (Wim Kos). Het speelveld en de stand van zaken van het PGB werd verwoordt door Hans van der Knijf (Per Saldo) waarna Marianne Stasse namens Olivier, een ouderinitiatief in Moergestel, aan het woord kwam. Het bestuur van Olivier heeft op een gestructureerde wijze de vraagtukken voor de toekomst in beeld gebracht.

De ochtend werd besloten met een inleiding van Alfons klarenbeek (Amerpoort) Hij ging in op de duurzaamheid van de relatie tussen de zorgaanbieder en het ouderinitiatief en het benodigde vertrouwen over en weer.

Bekijk de presentaties op de website van Mijn Eigen Thuis.

${carousel}

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau