Start bouw Jan Steenlaan

04 september 2017

De bouwwerkzaamheden aan de Jan Steenlaan in Baarn zijn feestelijk ingeluid door Eemland Wonen en Amerpoort.

Een belangrijke rol bij de feestelijke start was weggelegd voor Amerpoort die het wooncomplex aan de Jan Steenlaan van Eemland Wonen gaat huren. Vier toekomstige bewoners - Twan Bleeker (Meester Pluimhof), Bram Visser (Verbindingsweg), Lies Schokker (Pompstraat) en Joke Gamelkorn (Kim) -  verrichtten symbolisch de start van de bouw door de eerste schop in de grond te zetten. Naast het wooncomplex verrijzen aan de Jan Steenlaan vijftien sociale huurwoningen. Volgens planning zijn de bouwwerkzaamheden voor de bouwvakvakantie van 2018 afgerond.

Wooncomplex Amerpoort

In het wooncomplex van Amerpoort komen studio’s en appartementen verdeeld over 3 verdiepingen. In het totaal komen er 33 cliënten wonen. Edith Vos, manager van Amerpoort geeft aan dat de verwachting is dat Amerpoort-cliënten van de locaties Kim, Meester Pluimhof, Verbindingsweg en Pompstraat waarschijnlijk in 2019 kunnen verhuizen naar hun nieuwe huis aan de Jan Steenlaan. “Met deze nieuwe locatie kan Amerpoort de kwaliteit voor zorg vergroten en voor de toekomst bestendigen. Door van vier kleinere locaties naar één groot woongebouw te gaan, kan Amerpoort effectiever begeleiding en zorg bieden. De nieuwe locatie ligt bovendien op een mooie plek dichtbij het centrum van Baarn en allerlei andere voorzieningen.”

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route