Werkconferentie Kleurbekennen was één groot feest

12 mei 2017

Op donderdag 11 mei kwamen zo'n 200 cliënten naar de werkconferentie Kleurbekennen in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Het thema was 'Maak je eigen feest'. Dat betekent volgens de dagpresentatoren David en Harry "dat je zelf mag bepalen wat voor jou een feest is". Wat vind jij belangrijk: er mooi uitzien, of swingende muziek erbij? Of wat denk je van een kleurrijke cocktail of feestelijke hapjes maken? 

Muziek mixen

In verschillende workshops bereidden cliënten het spetterende feest voor. Binnen in de zaal ging een groep aan de slag met feestversiering en sieraden gemaakt. Verderop werd er op los getrommeld tijdens een djembé-workshop en een eigen feestlied gezongen. Ook waren er liefhebbers die een geheel eigen mix mengden op de apparatuur van de AV Brothers

Mooi in pak

Tijdens een feest wil je natuurlijk ook mooi voor de dag komen. Ook daar was aan gedacht. De heren zagen er na de workshop 'Pas je pak' - mede dankzij Jac Hensen Herenkleding - pico bello uit; ieder in een mooi chic pak. En de dames kregen hun haar in de krul, feestelijke make-up en de nagels gelakt om de hoek bij Salon de Nieuwe Stad van het MBO Amersfoort.

Zingen met Mike Klein

Na een heerlijke lunch en buiten in het zonnetje even bijkomen, barstte het feest los. Met presentaties uit de verschillende workshops en zanger Mike Klein die samen met cliënten bekende Nederlandstalige hits liet horen. Dat we een eigen feest kunnen maken, dat is zeker!

En iedereen - binnen en buiten Amerpoort - die dit mede mogelijk heeft gemaakt: bedankt! 

Meer foto's staan op de Facebookpagina van Amerpoort.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route